Eläinklinikka Takala

Eläinklinikan henkilöstö

Eläinlääkärit

 

SamiTakala

 

 

Eläinlääkäri

Hevoset ja pieneläimet

 

 

Sami on valmistunut ensimmäisenä suomalaisena eläinlääkäriksi Tarton maatalousyliopistosta vuonna 1995, ja suomessa hän on laillistunut 1998. Hän on harjoittanut yksityispraktiikkaa valmistumisesta asti Seinäjoen alueella. Nykyisissä tiloissa hän on toiminut vuodesta 2006. Sami hoitaa lemmikkejä gerbiilistä – hevoseen, erikoistumatta kuitenkaan mihinkään tiettyyn lajiin. Ammatissaan häntä kiinnostaa erityisesti tähystykset ja pehmytkudoskirurgia. Sami palvelee sujuvasti suomen kielen lisäksi sekä englanniksi että viroksi.

Sami harrastaa metsästystä mäyräkoirilla sekä lyhytkarvaisilla saksanseisojilla.

 

Kaisa Koivisto

 

Eläinlääketieteen kandidaatti

Pieneläimet

Kaisa opiskelee eläinlääkäriksi Tarton maatalousyliopistossa. Oikeuden harjoittaa ammattia hän sai 2016 ja eläinlääkäriksi Kaisa valmistuu vuoden 2017 aikana. Kaisa on työskennellyt oikeuksien saamisen jälkeen Eläinklinikka Takassa pieneläimiä hoitaen. Ennen eläinlääkäriopintoja Kaisa on opiskellut fysioterapeutiksi, joten kuntoutuspuolella voisi olla myös jatko-opiskelu intoa.  Kaisa palvelee sujuvasti suomen kielen lisäksi englanniksi, viroksi sekä ruotsiksi.

Kaisan vapaa-aikaan kuuluu kuntosalin lisäksi agilityn harrastaminen kahden jackrussellinterrierin kanssa.

 

Senni Vesterinen

 

Eläinlääketieteen kandidaatti

Pieneläimet

 

Senni on lisensiaatin tutkielmaa vaille valmis eläinlääkäri, opiskeltuaan Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa 2010-2016. Opiskeluaikana Senni on työskennellyt Yliopistollisessa eläinsairaalassa kesäisin vastaanottohoitajana ja klinikkaeläintenhoitajan sijaisena. Väliaikaiset praktiikkaoikeudet hän on saanut keväällä 2015 ja toiminut tämän jälkeen eri puolilla Suomea kunnaneläinlääkärin sijaisena hoitaen monipuolisesti pieneläimiä, hevosia ja tuotantoeläimiä. Eläinklinikka Takalassa hän on työskennellyt vuoden 2016 keväästä alkaen ja hoitaa klinikalla pääasiassa pieneläimiä, mutta tarvittaessa myös kiireellisiä hevospotilaita. Ammatissaan Senniä kiinnostavat monipuolisesti pieneläinten sairaudet, mutta erityisesti kissojen sairaudet sekä hammasongelmat. Senni palvelee sujuvasti suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Vapaa-ajallaan Senni harrastaa bordercollie Sansan kanssa tokoa ja palveluskoiratoimintaa sekä vaeltamista. Sennillä on kotona myös kaksi abessinialaiskissaa, joiden kanssa Senni käy kissanäyttelyissä.

 

 

 

 

 

 

Eläintenhoitajat

 

Johanna Karjalainen

 

 

Klinikkaeläintenhoitaja / Klinikkamanageri

 

 

Johanna on aloittanut työskentelyn Eläinklinikka Takalassa 2007 kesällä. Aiemmin samana vuonna hän valmistui eläintenhoitajan perustutkintoon. Seuraavana vuonna hän aloitti klinikkaeläinhoitajan opinnot oppisopimuksella valmistuen 2011 ja loppuvuodesta 2015 alkaen Johannan työkuvaan on kuulunut myös klinikkamanagerin työtehtävät. Klinikkatyöskentelyssä Johannaa kiinnostaa erityisesti kissoihin liittyvät sairaudet, toimenpiteet ja ruokinta.

Kotoa Johannalta löytyy niin maatiaisia kuin rotukissoja. Rotukissojen kanssa Johannan löytää monesti vapaa-ajallansa niin kissanäyttelyiden parista kuin rotukissayhdistyksen toiminnasta.  Johanna onkin se meidän klinikan ”the kissanainen”.

Johanna palvelee sujuvasti suomen kielen lisäksi englanniksi.

 

Juulia Niskanen

 

Klinikkaeläintenhoitaja

 

Juulia on valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi 2014. Hän on tehnyt klinikalla sijaisuuksia vuodet 2011-2013 ja ollut vakituisena työntekijänä siitä eteenpäin. Kiinnostuksen kohteena Juulialla on anestesiavalvonta, hammashoidot sekä tähystystoimenpiteissä avustaminen.

Juulia on innokas oppimaan uutta ja on valmistunut myös koirahierojaksi Tampereen koirahierojakoulusta v. 2016. Klinikkatyön ohessa Juulia vastaanottaakin hierontapotilaita klinikan tiloissa sekä tekee kotikäyntejä Kauhava-Seinäjoki alueella.

Omakohtaista kokemusta Juulialta löytyy metsästyskoirista. Kotoa löytyy eri rotuisia metsästyskoiria (karkeakarvainen saksanseisoja, beagle, suomenajokoira sekä karjalankarhukoira) ja metsästyksen lisäksi Juulia harrastaa seisojien kanssa tokoa päätyen ehkä joskus myös kokeisiin asti.

Hanna-Kaisa Paloniemi

 

Klinikkaeläintenhoitaja

 

Hanna-Kaisa aloitti oppisopimuksella opiskelun vuonna 2012, loppuvuodesta 2013 hän jäi äitiyslomalle ja palattuaan valmistui klinikkaeläintenhoitajaksi vuonna 2016. Hanna-Kaisa nauttii asiakaspalvelusta ja kiinnostuksen kohteena hänellä on hammashoidot sekä leikkaussalityöskentely. Kotoa häneltä löytyy seniori-ikäinen silkkiterrieri Nuppu, jonka kanssa on harrastettu myös hieman näyttelyitä sekä nuori maatiaiskissa Sulo. Tulevaisuuden haaveisiin kuuluu oma saksanpaimenkoira.

 

Hoitajamme ovat suorittaneet klinikkaeläintenhoitajan ammattitutkinnon.

 

 

 

 
© Eläinklinikka Takala